Om-Harmonien

Restaurant Harmonien

Restaurant i Stevns

Take away2021-05-18T12:33:40+02:00

Take away til hverdag og fest

Har du lyst til at bestille lækker take away i dag, og leder du efter et lokalt spisested på Sjælland, hvor du kan finde lige netop det, som du og resten af familien har lyst til at spise? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Restaurant Harmonien i Rødvig på Stevns har du mulighed for at købe al vores mad som take away, og vi er sikre på, at der nok skal være noget, der falder i din og familiens smag.

Varieret menukort med noget for enhver smag

Vi har et bredt og varieret menukort, hvor der er taget hensyn til, at der skal være noget for enhver smag og både til voksne og børn.

Du kan blandt andet vælge mellem små kolde retter eller hovedretter med tilbehør, hvis du for eksempel er i humør til en stor ribeye-bøf eller en helstegt rødspætte. Vi tilbyder også fiskefilet eller hotwings med pomfritter samt lækre sandwichs med enten varmrøget laks eller kylling og karry.

Ønsker du også at forkæle den søde tand, har vi også et varieret udvalg af forskellige desserter, som blandt andet dækker over creme brulé, blødende chokoladekage og friteret camembert.

Du kan se hele vores menukort her.

Catering og take away til din fest

Hvis du skal holde en fest eller et større selskab, og du gerne vil bestille vores take away-mad, så er der selvfølgelig også mulighed for det. I så fald afholder vi gerne et personligt møde med dig, hvor vi gennemgår dine ønsker til maden.

Vores anretningsforslag til take away

Vi pakker nøjagtig til tiden, men det er en god ide, før du kører hjemmefra og henter maden, at du forvarmer dine tallerkener på 50 grader i ovnen, så du har den perfekte varmeoplevelse af maden. Hver lørdag har vi i øvrigt en lækker varm-selv menu, som kun skal varmes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 min.

Vi glæder os til at tage imod jer på Restaurant Harmonien!

Home » Take away