slider1

Selskabslokaler2019-02-14T10:49:36+00:00

Selskabslokaler på Stevns

Er du på udkig efter indbydende selskabslokaler i Stevns? Restaurant Harmonien i Stevns har lyse, moderne og velholdte selskabslokaler, der egner sig til mange forskellige typer fester og arrangementer.

Restaurant Harmonien – selskabslokaler nær Køge
Restaurant Harmonien ligger naturskønt på Stevns syd for Køge – med kort afstand til vandet og det charmerende maritime miljø i Rødvig. I restauranten kan du endda nyde udsigten over Køge Bugt. Omgivelserne er derfor helt i top, når vi skal gøre din drøm om det perfekte arrangement til virkelighed. Vi kan blandt andet stå for totalløsninger til:

  • Fødselsdage
  • Bryllupper
  • Barnedåb
  • Konfirmationer
  • Større familiefester
  • Firmafester

Vi lader os dog ikke begrænse. Hvis du ønsker en helt særlig fest eller menu, så vil vi gøre vores bedste for at føre den ud i livet. Du er altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden eller at give os et kald på +45 5650 6002, så går vi i gang med at udarbejde et tilbud med udgangspunkt i dit budget.

Restaurant Harmonien har selskabslokaler nær Faxe
Med vores gode beliggenhed kan vi hjælpe store dele af Sydsjælland – bor du eksempelvis i Faxe, har du kun 20 minutter i bil til vores skønne selskabslokaler på Stevns. Vi tilbyder at sammensætte en spændende og afbalanceret treretters menu med både vin, øl og vand. Vi kan også hjælpe med musik og farverige drinks.

Vi er eksperter i planlægning og servicering – på den måde kan vi garantere, at intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger Restaurant Harmonien til at danne rammen om din store dag. Restaurant Harmonien har selskabslokaler i Stevns til din næste fest.

Kom forbi vores selskabslokaler på Stevns
Drømmer du om en fest, hvor intet er overladt til tilfældighederne? Og hvor du bare skal koncentrere dig om at feste sammen med dine gæster? Så kom forbi os på Rødvig Hovedgade 2 og se vores flotte selskabslokaler på Stevns. Vi glæder os til at tage imod dig!

Home » Selskabslokaler