Om-Harmonien

Restaurant Harmonien

Restaurant i Stevns

Om Harmonien2019-02-14T11:41:30+00:00

Restaurant Harmonien i Stevns – nær Rødvig Havn

Arrangementer på Restaurant Harmonien
Hos Restaurant Harmonien er den gode mad og hyggelige stemning i højsædet. Vores indbydende restaurant ligger blot 500 meter fra Rødvig Havn, som bedst kan beskrives som en lille perle med liv og aktivitet året rundt. Så hvis du kommer i egen båd, er der nem indsejling til Rødvig Lystbådehavn – og når du har lagt til, er der kun ganske få minutters gang til vores velsmagende retter.

Uanset om du leder efter en hurtig frokost eller et hyggeligt aftensmåltid efter en dag på vandet, så er Restaurant Harmonien lige i nærheden af Rødvig Havn.

Restaurant Harmonien er også vært ved forskellige arrangementer for Rødvig og Stevns´ beboere. Du kan eksempelvis komme og nyde flere jazz-koncerter, foredrag og banko-aftener.

Så tag vennerne, kollegerne, ægtefællen eller familien med på Restaurant Harmonien til stemningsfulde musikoplevelser, inspirerende personligheder eller slip din indre spillefugl fri. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nye arrangementer, så hold øje med siden, hvis du ikke vil gå glip af en hyggelig aften på Restaurant Harmonien.

Mad på Restaurant Harmonien – 500 meter fra Rødvig Havn
Hos Restaurant Harmonien vil vi gøre vores ypperste for, at du får en god og behagelig oplevelse. Vi kan også tilbyde totalløsninger med en lækker middag før eller efter arrangementet. Her kan du selv sammensætte en menu helt efter din smag – måske tre retter? Eller blot en saftig bøf?

Vores arrangementer er populære og trækker ofte fulde huse, så det er en god idé at bestille bord i god tid. Det kan du enten gøre her på siden eller ved at ringe til os på +45 5650 6002. Hvis I er en større gruppe, der vil afsted sammen, så laver vi gerne et tilbud til jer.

Vi glæder os til at tage imod jer på Restaurant Harmonien!

Her kan du læse om Restaurant Harmonien

Home » Om Harmonien