slider1

Julefrokost2019-11-15T10:49:10+00:00

Julefrokost

Skal der gøres lidt ekstra ud af din julefrokost i 2019? Så tilbyder Restaurant Harmonien skræddersyede arrangementer i flere forskellige prisklasser. Vi kan tilbyde løsninger til både din firmajulefrokost eller familiejulefrokost.

Vores lyse og hyggelige lokaler i Stevns vil danne de perfekte rammer om netop dit arrangement. Vi lover at gøre vores ypperste for at give dig den julefrokost, du drømmer om.

Restaurant Harmonien inviterer indenfor til julefrokost

Hvis du vil give dine medarbejdere den ultimative firmajulefrokost i 2018, holder vi et stort julefrokostarrangement på Restaurant Harmonien. her vil vi servere en kæmpestor julebuffet og lækre drinks.

Det hele krydret med musik og festlige live-indslag. Mere information følger, så hold øje her på siden, hvis du ikke vil gå glip af årets bedste julefrokost i 2018.

Julefrokost i 2018? Restaurant Harmonien er svaret
Hos Restaurant Harmonien på Stevns gør vi en dyd ud af at give en god og venlig betjening, så du som gæst føler dig velkommen i vores restaurant. Vi lytter altid til dine behov og ønsker. Hvis du har særlige ønsker i forhold til din julefrokost i 2018, klarer vi også gerne det. Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformaleren her på siden eller ringe til os på +45 5650 6002. Så går vi straks i gang med at planlægge din julefrokost 2018.

Nytårsarrangement hos Restaurant Harmonien på Stevns
Er du på udkig efter et komplet og elegant nytårsarrangement på Stevns? Hos Restaurant Harmonien kan vi tilbyde en skøn aften med god mad, velsmagende vine samt champagne. Og selvfølgelig kransekage når klokken slår tolv. Så hop ind i det nye år i gode venners selskab her på Harmonien – vores nytårsarrangement er både festligt og gennemført.

Home » Julefrokost