JULE DINNERSHOW på HARMONIEN

Showet produceres af

DE-CON EVENT ejes og drives af Jeff Schjerlund og Kim Ace Nielsen

Siden 2007 har Kim og Jeff arbejdet både foran og bag scenen på nogle af landets største musicals. Kim er bedst kendt for rollen som Tarzan i Tarzan the Musical og i øjeblikket spiller de sammen som Niel Kellermann og Billy Kostecky i Dirty Dancing the Musical.

Deres sammenlagte CV på shows og revyer byder på: Seebach The Musical – Odense Sommer Revy – Wallmans Copenhagen – Urinetown The Musical – Menstrup revyen – Revyperler – Grease – Matilda the musical –  Tarzan – Shubidua-  … mfl.

Har du lyst til nyde en Julefrokost på Harmonien?

I er måske nogle venner eller arbejdskollegaer, der gerne vil holde en alternativ og coronasikker julefrokost med underholdning.
Vi stikker derfor lige fingeren i jorden her på facebook, for at se om der er interesse for at kombinerer restaurantbesøg på Restaurant Harmonien med juleunderholdning i verdensklasse (vi udvider i dagens anledning restauranten med Harmoniens festsal)
Jeff Schjerlund – kendt fra sommerens revy på Harmonien – har samlet et stærkt musikalsk hold, der vil sørge for musikalsk juleunderholdning gennem aftenen.
Harmonien kan derfor stolt præsenterer sit helt eget LYNOPSATTE JULEDINNERSHOW fredag den 11. december og lørdag den 12. december. Start kl. 18.00 og slut kl. 21.30 (dørene åbnes fra kl. 17.00)
….. og det koster kun 595 kr. pr. person.

Vi tør godt love for, at det bliver det mest julede show til dato – med et musikalsk hold i verdensklasse.

De bevæger sig alle 4 med stor succes på landets rock-, musical-, teater- og revyscener. Og nu er de kommet til Harmonien.

Du vil komme igennem JULEDINNERSHOW med alle dine YNDLINGS JULESANGE – alt imens du spiser Restaurant Harmoniens fantastiske julemenu.

Menuen vil bestå af:

  • Forret med laks
  • Harry’s store juleplatte
  • Ris a la mande

Du vil opleve juleklassikere som “Have yourself a merry little Christmas” – “All I want for Christmas” eller den store juleballade “hellige nat” – vi lover skønsang, julestemning og en kulinarisk oplevelse.
Bestil din billet før Julemanden…..
Og så er der lige det med småt. Vi modtager bestillinger/reservationer hurtigst muligt og frem til 6/12 kl. 15.00, hvor vi forholder os ret til at aflyse, hvis der ikke er mindst 60 tilmeldinger per aften inden den 6/12 kl. 15.

I øvrigt gælder alle myndighedernes retningslinier med max. 10 personer per selskab, der skal bæres mundbind, når man står op – selskaberne skal gennem hele aftenen holde mindst 1 meters afstand.

Og gennem hele aftenen skal man sidde på sin plads, hvor al servering også sker. (ja, OK man må gerne gå på toilettet, man skal blot huske at tage mundbind på)

Tilmelding til arrangementet skal ske på mail info@restaurant-harmonien.dk. 

Tilmeldingen er bindende og du modtager bekræftelse efter den 6/12.

Du kan dog til enhver tid af booke din bestilling, hvis du viser tegn på covid-19. Sikkerheden for vores gæster er altid det vigtigste.

Juledinnershowets artister består af:

  • Talentfulde musicalsanger: Jeff Schjerlund
  • Gospel Divaen: Sara Broberg
  • Popdronningen Line Krogholm
  • Entertaineren og kapelmester: Mark Chemnitz

perler – Grease – Matilda the musical –  Tarzan – Shubidua-  … mfl.

Gospel divaen Sara Broberg

Sara Broberg har sunget gospel siden hun var 10 år gammel. Hun har en FANTASTISK stemme, en bemærkelsesværdig evne til at leve sig ind i musikken og et smittende engagement, som hun bruger i sit arbejde som solist – og med sin smukke og kraftfulde stemme leverer Sara et stærkt og medrivende udtryk, hvad enten hun synger funky gospel eller jule ballader.

Sara har senest turneret med Mariah Carey, og har også sunget kor for blandt andre Sanne Salomonsen og Ida Corr – og senest medvirkede hun som solist i Den skaldede frisør i falkoner salen.

Talentfulde musicalsanger Jeff Schjerlund

Jeff Schjerlund spiller i øjeblikket Neil kellerman i Dirty Dancing – og i sommer medvirkede han i Harmoniens Revyperler.

Han har  spillet A/R mand i Seebach – the musical og før det, Patsy i Tivoli/Langkjær entertainments Tour-udgave af Spamalot. Jeff har fornyligt medvirket som Villads i Villads fra Valby, og var i 2015 sanger på Wallmans i København. Han har spillet Moose i Crazy for You, samt medvirket i Wicked og Mary Poppins, alle på Det Ny Teater – derudover har medvirket i Alladin.

Af andre forestilinger kan nævnes Elsk mig i nat, Dirty Dancing, Den eneste Ene og som Roger i Grease, alle i Tivolis koncertsal. Han han spillet Den Stygge Ulv i Shrek i forum – og danset løs i forestilingen Mamma Mia.

Entertaineren og kapelmester Mark Chemnitz 

Mark driver til dagligt Front of House – og vi er i julehimlen over at få fat i så stor en kapacitet. Han har været kapelmester for de største artister – og spiller fantstisk klaver.

Mark har spillet og sunget med de største danske og udenlandske artister, som fx:

Rasmus Seebach, Nik og Jay, Temptations (US), Djämes Braun, Christopher, Dawn Joseph (UK), Lis Sørensen, Poul Krebs, Clemens, Sko & Torp, Peter AG, Thøger Dixgaard o.m.a.

Popdronningen Line Krogholm

Line Krogholm er aktuel i Falkoner salens store opsætning af musicalen Dirty Dancing . hvor hun har lagt publikum og anmelderne ned med hendes fantastiske stemme. Hun har medvirket i et utal af musicalopsætninger, eksempelvis: Grease, Elsk Mig i Nat X-mas, Den Eneste Ene og Atlantis og senest Den skaldede frisør.

Line har turneret med pop-duoen INFERNAL, hvor hun har sunget kor og optrådt som danser siden 2010. Hun har bl.a. sunget kor for Andrew Strong, Lis Sørensen, Peter AG, Johnny Deluxe, Erann DD, Lars Hug, Flemming ”Bamse” Jørgensen, Rasmus Seebach m.fl. Line har desuden medvirket på studieindspilninger for bl.a. Sanne Salomonsen

By |2020-11-30T15:42:32+01:00november 30th, 2020|Uncategorized|0 Kommentarer

About the Author:

Læg en kommentar