CATERING


Mad ud af huset på Stevns? Hos Restaurant Harmonien på Stevns tilbyder vi mad ud af huset til alle typer arrangementer. Du har mulighed for selv at sammensætte menuen, så den kommer til at passe perfekt til netop dit arrangement – vi hjælper selvfølgelig meget gerne med at mikse menuen alt efter smag og behag.

Klik her for at se vores priser og forslag på menuer og buffet ud af huset. Restaurant Harmonien kokkererer mad ud af huset på Stevns med masser af smag og til gode priser.

Restaurant Harmonien – catering på Sjælland
Hos Restaurant Harmonien sætter vi kvaliteten højt. Vi har stor respekt for råvarerne og godt madhåndværk. Du får derfor samme høje kvalitet med vores catering service nær Køge, som når du vælger at spise i vores restaurant.

Vi tager hånd om alt madlavningen, så du kun skal koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster. Med andre ord vil vi gøre vores allerbedste for, at du skal føle dig helt tryg, når du vælger mad ud af huset på Stevns.

Vi glæder os til at lave mad til dit næste arrangement!

Catering nær Køge – Restaurant Harmonien
Vores beliggenhed på Stevns giver nem adgang fra Køge. Vi har mange års erfaring med at arrangere og sammensætte menuer til mad ud af huset på Stevns, så med os bag gryderne er dit arrangement i sikre hænder. Vi kan klare alt fra 2-3 retters menuer til buffet ud af huset med alt, hvad hjertet begærer. Vi kan blandt andet hjælpe med maden til din næste:

  • Fødselsdag
  • Familiesammenkomst
  • Konfirmation
  • Studenterfest
  • Sommerfest
  • Firmaevent

Du er meget velkommen til at ringe til os på ++45 5650 6002 eller sende os en forespørgsel via vores kontaktformular – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på baggrund af dine ønsker og tanker.

NÆR RØDVIG HAVN

RESTAURANT HARMONIEN


Hos Restaurant Harmonien er den gode mad og hyggelige stemning i højsædet. Vores indbydende restaurant ligger blot 500 meter fra Rødvig Havn, som bedst kan beskrives som en lille perle med liv og aktivitet året rundt. Så hvis du kommer i egen båd, er der nem indsejling til Rødvig Lystbådehavn – og når du har lagt til, er der kun ganske få minutters gang til vores velsmagende retter.
Uanset om du leder efter en hurtig frokost eller et hyggeligt aftensmåltid efter en dag på vandet, så er Restaurant Harmonien lige i nærheden af Rødvig Havn.

Så tag vennerne, kollegerne, ægtefællen eller familien med på Restaurant Harmonien til stemningsfulde musikoplevelser, inspirerende personligheder eller slip din indre spillefugl fri. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nye arrangementer, så hold øje med siden, hvis du ikke vil gå glip af en hyggelig aften på Restaurant Harmonien.

Tirsdag til Lørdag: 15.00 – 22.00
Søndag og Mandag efter aftale
Ring på 56506002

RESTAURANT
HARMONIEN

Rødvig Hovedgade 2
4673Rødvig

Telefon: +45 56 50 60 02
Email: info@restaurant-harmonien.dk
CVR nr. 34266980