Buffet – søndag, tirsdag & fredag

Leder du efter en hyggelig buffet restaurant på Stevns? Hos Restaurant Harmonien tilbyder vi tre forskellige buffeter hver uge. Hver buffet er tilberedt med stor omhyggelighed – og er et sandt overflødighedshorn af velsmagende lækkerier.

Om tirsdagen kan du nyde vores spareribs buffet fra kl. 18, mens du hver fredag kan skyde weekenden i gang med en stor buffet med højreb – også fra kl. 18. Weekenden kan afsluttes med vores store frokost søndagsbuffet fra 12-15. Restaurant Harmonien er din lokale buffet restaurant.

Buffet på Sjælland – Restaurant Harmonien på Stevns
Selvom vores buffeter både er helt friske og ikke mangler noget, er prisen stadig meget attraktiv:

Tirsdagsbuffet med spareribs (fra kl. 18) – 139 kr.
Fredagsbuffet med højreb (fra kl. 18) – 169 kr.
Søndagsbuffet – frokostbord (12-15) – 149 kr.

Vores servicemindede personale står klar til at byde jer velkommen i vores buffet restaurant.

Da vores buffeter er meget populære, er det en god idé at reservere bord her på siden eller ringe til os på +45 78 75 64 66. Vi ses på Restaurant Harmonien på Stevns!

Buffet nær Køge
Vi bruger udelukkende de bedste råvarer, når vi tilbereder de forskellige retter. På den måde er du garanteret en helt frisk smagsoplevelse, hver gang du spiser hos os. Vores spareribs buffet er lækker og saftig, og så komplimenteres de veltilberedte ribs af passende tilbehør. Hver fredag kan du sætte tænderne i et stykke højreb, der på bedste vis er kombineret med forskellige slags kartofler, salater og saucer.

Vores store søndagsbuffet kan bedst beskrives som det store frokostbord med alt det, du forbinder med en god dansk frokost. Så hvis du vil forkæle familien lidt ekstra på søndag, så er vores søndagsbuffet helt sikkert et besøg værd. Ja, vi er faktisk sikre på, at vi nok skal blive din foretrukne buffet restaurant.

Book bord
Restaurant Harmonien har søndagsbuffet på Sjælland
Spareribs
Hver tirsdag fra 18.00
Buffet ad libitum
Pr. person 139,-
Leder du efter en restaurant med søndagsbuffet på Sjælland, så book et bord hos Restaurant Harmonien
Fredagshøjreb
Hver fredag fra 18.00
Buffet ad libitum
Pr. person 169,-
Restaurant Harmonien har den bedste søndagsbuffet på Sjælland
Søndagsfrokost
Hver søndag fra 12.00-15.00
Buffet ad libitum
Pr. person 149,-
Home » Buffet