BOOKING MINIMUM 3 TIMER FØR ANKOMST OVER MAIL. ELLERS RING PÅ 56 50 60 02 FOR AT BESTILLE BORD. DU MODTAGER BEKRÆFTELSE PÅ MAIL.


For at reservere bord online, benyt booking formularen herunder!
  NÆR RØDVIG HAVN

  RESTAURANT HARMONIEN


  Hos Restaurant Harmonien er den gode mad og hyggelige stemning i højsædet. Vores indbydende restaurant ligger blot 500 meter fra Rødvig Havn, som bedst kan beskrives som en lille perle med liv og aktivitet året rundt. Så hvis du kommer i egen båd, er der nem indsejling til Rødvig Lystbådehavn – og når du har lagt til, er der kun ganske få minutters gang til vores velsmagende retter.
  Uanset om du leder efter en hurtig frokost eller et hyggeligt aftensmåltid efter en dag på vandet, så er Restaurant Harmonien lige i nærheden af Rødvig Havn.

  Så tag vennerne, kollegerne, ægtefællen eller familien med på Restaurant Harmonien til stemningsfulde musikoplevelser, inspirerende personligheder eller slip din indre spillefugl fri. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nye arrangementer, så hold øje med siden, hvis du ikke vil gå glip af en hyggelig aften på Restaurant Harmonien.

  Tirsdag til Lørdag: 15.00 – 22.00
  Søndag og Mandag efter aftale
  Ring på 56506002

  RESTAURANT
  HARMONIEN

  Rødvig Hovedgade 2
  4673Rødvig

  Telefon: +45 56 50 60 02
  Email: info@restaurant-harmonien.dk
  CVR nr. 34266980